KONTAKT

Teniški klub Morje Portorož

Fazan 5, 6320 Portorož

Tel: 00386 31 699 013
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Uresničene sanje

Poletje 2011 se je nagibalo v jesen. Starši otrok, ki igrajo tenis, smo sedeli v TC Aldo v Strunjanu in se pogovarjali o naših mladih tekmovalcih. Bližala se je zima in z njo težave, povezane z zagotovitvijo stalnosti treningov. Imeli smo več možnosti: prestopiti v TK Koper, nadaljevati s treningi v Strunjanu, trenirati v Umagu, vendar nam ni nobena zagotavljala ustreznih pogojev za treninge v zimskem času. Kje bomo trenirali, ko bo mraz, burja, dež, tema?

Porodila se je ideja: »Kaj, če bi ustanovili nov klub?« Zamisel je bila dobra. Res, bilo bi lepo… Porodila se je še ena ideja: »Kaj, če postavimo napihljivo dvorano?«

Razdelili smo si naloge in projekt je stekel. Ustanovili smo društvo, ga registrirali pri Teniški zvezi Slovenije, našli skupni interes z Marino Portorož d.d. in postavili balon. Vrhunec smo dosegli 14. februarja 2012, ko smo, skupaj z županom Dr. Bossmanom in ostalimi navdušenci tenisa, uradno odprli vrata nove,moderne, energetsko varčne presostatske dvorane, ki bo igralce pozimi varovala pred mrazom, burjo, dežjem in temo.

Sanje so se nam uresničile.

Dokazali smo, da za nas ni ovir in da s skupnimi močmi zmoremo vse.

Hvala!

 

 

Predsednik teniškega kluba Morje

Maurizio Romanello

Partnerji